Het wapen ten COVID-19 besmettingen

Hoe werkt het?

Viroled biedt een revolutionaire technologie voor luchtverversing,
waarbij micro-organismen zoals COVID-19, uit de lucht gefilterd wordt door middel van UV-C LED. Deze manier van lucht filteren garandeert het inactief maken van virussen tot 99,99% en een reductie van de kiemdruk.

Door deze gepatenteerde UV-C LED technologie en de constante luchtfiltering
binnenruimtes vrijgemaakt van micro-organismen in de lucht en daarmee is de kans op besmetting nihil.

De kwaliteit van de lucht die we continue inademen, het water dat we drinken en de reinheid van oppervlakken die we aanraken, hebben een grote invloed op onze gezondheid en ons welzijn. We lopen tenslotte het risico om virussen en bacteriën op te lopen en te verspreiden, vooral in drukke openbare ruimtes waar veel mensen samen moeten komen.

UV-C-straling is een bekend desinfectiemiddel voor lucht, oppervlakken, voorwerpen en water dat het risico om een infectie op te lopen kan verkleinen.

Alle bacteriën en virussen die tot op heden zijn getest (dat zijn er door de jaren heen vele honderden geweest, waaronder diverse coronavirussen), worden effectief inactief gemaakt met UV-C straling.

Het is reeds duidelijk UV-C een waardevolle rol kan spelen in uw beschermingsstrategie en beheersbaarheid van belangrijke locaties.

De verschillende toepassingen hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk.

We leggen u graag in een persoonlijk gesprek de verschillende
opties uit.

Neem contact met ons op, we sturen dan een brochure voor meer informatie specifiek voor uw situatie:

  • entertainment
  • kantoren
  • onderwijs
  • sport
  • supermarkt
  • zorg

Aerosolen

Het virus kan zich ook verspreiden via aerosolen. Dit is een mengsel van stofdeeltjes of waterdruppels in een gas. Aerosolen kunnen zelfstandig in de lucht blijven hangen; rook en mist zijn hier alledaagse voorbeelden van. De concentratie virusdeeltjes in aerosolen is minder hoog dan in grote druppels. Als je even door een ruimte met besmette aerosolen loopt, gebeurt er weinig. Als je echter langer in die ruimte bent, zoals een kantoor of fabriek, kunnen er toch deeltjes in je longen komen.

UV-C LED Technologie wordt ingezet om de erfelijke informatie van ziekteverwekkers kapot te maken.

Enkelstrengs RNA virussen worden gemakkelijker geïnactiveerd door UV-C licht dan dubbelstrengs RNA Virussen. SARS-CoV-2 is een met eiwitmantel omhuld enkelstrengs RNA virus. UV-C inactiveert het coronavirus snel en gemakkelijk in aerosolen. “RIVM 2020”

De crisis wijst ons op de onzichtbare wereld om ons heen. We zijn al bezig met handen wassen, oppervlakten reinigen, mondkapjes, Met deze technologie kunnen we de aandacht richten op schone lucht, als het ware het laatste puzzelstukje.

Search for:
X